Tjänster

Byggnadsarbeten

Vi utför alla typer av byggnadsarbeten såsom till- och ombyggnationer, takbyten, fönsterbyten, köksrenovering, badrumsrenovering, fasadrenovering timringsarbeten och betongarbeten . Vidare utför vi även totalentreprenad och byggservice. I de flesta av dessa arbeten kan du utnyttja ROT-avdrag vilket vi hjälper dig med. Kontakta oss gärna för mer information.

Nybyggnationer

Funderar du på att bygga nytt? Då kan vi hjälpa dig med det efter dina önskemål. Om du har en egen ritning kan vi lämna en offert på det färdiga projektet. Vill du att vi gör din ritning kan vi även hjälpa dig med den. Se mer information under ”ritningar/bygglov”.

Försäkringsskador

Om det inträffar en skada såsom vatten- brand- inbrott- eller frysskada har vi goda kunskaper och erfarenheter av dessa arbeten. När det har inträffat en skada kontaktar du i första skedet ditt försäkringsbolag. Om du inte får kontakt med försäkringsbolaget kan du självklart kontakta oss. Vi har avtal och samarbeten med de flesta försäkringsbolagen. Våra VVS-installatörer är utbildade och certifierad entlig Säker Vatteninstalation.

Klicka här om du vill läsa mer om Säker Vatteninstalation.

Plåtslageri

Vi utför alla sorters plåtlageriarbeten. Några exempel är tak och väggplåt, bandtäckning, skorstenar, skorstensbeslag, ränndalar, ventilationshuvar, hängrännor och stuprör, vindskiveplåt och fotplåt. Vi har en egen verkstad med plåtslagerimaskiner i Älvdalen.

Mattläggning

Mattläggningsarbeten utför vi i exempelvis badrum, kök, hall, sovrum och i övriga rum. Våra mattläggare är behöriga och utbildade enligt GVK (golvbranschens våtrumskontroll). Efter utfört arbete i våtrum erhåller du ett våtrumsintyg som visar på att installationen är utfört enligt GVK:s regler.

Klicka här för att kommatill GVK (golvbranchens våtrumskontroll).

Plattsättning

Vi utför plattsättning i exempelvis badrum, kök och hall. Våra plattsättare är behöriga och utbildade enligt BKR (byggkeramikrådet). Efter utfört arbete erhåller du ett kvalitetsdokument som visar på att installationen är utfört enligt BKR:s regler.

Klicka här för att komma till BKR (byggkeramikrådet).

Ritningar och bygglov

Vi utför ritningar och är behjälpliga vid bygglovsansökan. Ring eller fyll i formuläret för offertförfrågan.

Våra samarbetspartner

VVS
·  Leif Karlssons VVS, Älvdalen
·  Din Rörmontör Idre, Idre
·  M.Olsson VVS, Älvdalen
·  Älvdalens VVS, Älvdalen
·  Rörmokar´n i Byn, Älvdalen

El:
·  Midroc, Älvdalen
·  Stråkens El, Idre
·  Jones Elservice, Idre

Måleri:
·    Älvdalens måleri, Älvdalen
·    Idre målarna, Idre